Spännande

Idag blir det riktigt spännande, vi ska uppträda med zumba kids på Svefi, Finland firar 100 år som självständigt. Vi tränade med kidsen igår alla tre grupperna och det gick riktigt bra.

Jag skulle haft STRONG by zumba ikväll men jag avbokade för jag börjar få ont i halsen. Sen var det bara två bokade hittills (det brukar bli en 5 st ialf)  vi brukar inte stänga ett pass så här tidigt men det är studentfester idag så det blir nog inte så många fler bokningar och sen så vill jag inte utsätta mig det raspar rejält i halsen.

Underbart väder idag igen, men de har inte lovat lika varmt som igår, vi hade 25 enigt vår termometer mitt på dagen. Det är mer moln idag men 19 grader redan nu. Hoppas det håller sig så här iallafall.

Ja ja nu måste jag iväg och köpa mjölk och sen sätta igång dagen, jag ska hinna iväg och byta Rasmus byxor, de var för små de jag köpte och sen köpa present åt Alva som tar studenten… köra igenom kidsens låtar. Tur att man kan ta det lite lugnare med dom, det är inte så hög intensivt där iallafall så det lär nog funka. Måste börja käka esperitox idag så motar jag Olle igrind 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: