Känner mig vissen….

Känner mig faktiskt lite vissen idag trotts kanon väder, strålande sol och varmt! Jag hade svårt att somna igår igen…. somnade iallafall och sov hela natten. Men jag vet inte vad det är, jobbet oroar som fan, starta eget med fast att det inte blir någon större förändring men det känns lite kusligt med allt som ska fyllas i! Sen ska Dessie valpa strax, spännande men mycket kan gå galet…. jag hade velat göra om altanen men det ser inte ut som om Danne vill göra det heller. Han vill göra den en meter större fast att vi hela tiden diskuterat att bygga ut den fram till bakom Savannahs fönster…. men nu helt plötsligt har han ändrat sig där? Och för en meter tycket jag det inte är någon idé att riva upp den gamla som faktiskt funkar…. då får det vara. Men lite deprimerande är det ju förstås! Jag hade sett fram emot en ny, nå jag kan säkert göra något annat roligt för pengarna.

Jag ska strax börja gå igenom Zumba Kidsens låtar, vi har extra övning idag. Sen ska jag påta lite på tomten, flytta blommor och rensa jordgubbslandet och lite sånt.

Nä nu ut i solen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: