Yeeeeeess

Fy fan vilken natt igen, vaknade efter att ha sovit en timme och sen kunde jag inte somna om, låg och funderade på jobbet, hur det ska bli, hurdant schema får vi, hur ska jag själv göra och på natten blir allt lite jobbigare och svårare oxå. Tror jag somnade efter 05! Jag är så klar med hur jag ska göra på dagarna men sen på natten när tankarna kommer då blir jag osäker. Sen mår jag fruktansvärt dåligt när jag är på jobbet. Jag blir så jävla trött, i söndags somnade jag tre gånger, jag känner att det inte finns någon glädje längre, försöker hålla ångan uppe men det är svårt. I måndags hade jag 12 timmars passet, startade på daglig, sprang mellan e villan och oss, guidade en tjej som jobbar där inne hos oss, hon ville se vår sida. Så då kändes det som att dagen gick där med. På eftermiddagen var vi iväg med The Believers, vi var ut och käkade på Seskarö och körde runt lite, så det kändes roligt. Igår hade jag städdag och en kortare dag det var jobbigt men det gick. Slutade ju tidigt.

Jag har två saker att fira idag. Dels så skiner solen och det är VARMT, sol har vi ju haft men tyvärr ingen värme hittills. Nu är det redan 18 grader varmt och klockan är 09, underbart. Den andra saken är att jag äntligen har registretat min egen firma! Härligt. Inget kommer väl att bli nått mer annorlunda, kör fortfarande endast Gold och Kids som eget, precis som jag gjort tidigare, jag kanske tar med mig STRONG senare men det får vi se. Det är det att skolor och andra offentliga, arbetsplatser osv får svårt att anlita mig i och med att jag inte har firma, det blir svårt att betala. Men nu så nu är det problemet löst. Nu har jag en massa saker som jag måste lära mig! Jag har varit på konsultation och fått grunden men nu gäller det resten. Nå jag har ju en syster som jobbat med bokföring, de har haft firma osv. Så hon sätter igång mig helt klart. Men det känns spännande, det känns roligt. Nu är det bara att jobba på.

Nu ska jag in på fb en sväng och kolla läget och sen ut i solen, vi ska sätta upp nätet till mattan men först måste vi iväg och kolla om vi hittar nytt, själva nätet är helt men gummiband och annat är trasigt…. padsen runt stolparna ser för jävliga ut, de är tejpade med silvertejp i flera omgångar 🙂

Oh vad livet känns härligt just nu, inte ens oron över vad som händer på jobbet kan störa. Jag har bestämt mig (iallafall på dagen) hur jag själv ska göra. Jag har startat min firma fast jag nu inte kommit igång med det än och sommaren är äntligen här ❤

LIVET

Be safe out there

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. anders
    Jun 07, 2017 @ 12:24:37

    Jepp vi kan alltid starta nya kapitel, startat egen firma! Bra Anna, lycka till! 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: