Läser och fällde en tår

Åsa, hon som tjorvar till mitt hår mellan varven har sorg, en av hennes små hundar har för en tid sedan tassat över regnbågsbron. Hon var sjuk, lilla Alice. Jag har väntat med att läsa inlägget, man går direkt tillbaka till sina egna känslor kring de man själv haft som gått vidare. Idag läste jag det, och tårarna föll, känner med dig Åsa i detta. Men hon har det bra nu och fick verkligen all kärlek i världen hos er ❤

Terror dåd i London igen, alltså huj säger jag så skrämmande, det är ju inte klokt man vet aldrig var det händer. Folk funderar om man vågar åka någonstans numer. Men det är väl det de vill, att man ska bli rädd, det är ju meningen med terror!

Vi var på avskedsfest igår. Liisa ska gå i pension. Känns konstigt, hon e ju inte så gammal heller. Nå hon är inte 65 än, hon är 62 men ändå. Vi har firat 30, 40, 50 och hennes 60 år ihop, ja jag har varit med på de tre första till 60 var jag med på insamlingen. Vi har jobbat läääääänge i samma bransch 🙂 Jag hoppas hon nu får vara frisk och göra det hon tänkt, bara njuta av livet och ta det lugnt. Jag kommer att sakna dig Liisa ❤

Nä nu ringa mamsen som är på korttids  i Övertorneå och sen iväg till jobbet

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Jun 04, 2017 @ 20:18:30

  Tack ❤️ Det är helt sjukt hur mycket man kan sörja en hund 😪 Alice var min lilla prinsessa, min följeslagare, min soulmate ❤️ Man har ju olika relationer till sina hundar, jag menar att klart älskar jag dem alla men Mille skrooot och Alice var mina speciella små persikor som lämnar stora hål efter sig 😪 Å tack snälla för den fina bilden du knåpade ihop, så vacker ❤️

  Svara

  • wiccans
   Jun 05, 2017 @ 11:41:58

   Ja men eller hur! För mig är det nästan värre närdjur går bort än människor! Dom blir en så kära ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: