Sista barn zumban idag

Idag har jag sista riktiga gången zumba kids för denna gång med de större ungarna. Det är alltid lite vemodigt när det är slut men samtidigt så behöver hjärnan och kroppen ta det lite lugnt oxå.

Jag hade STRONG igår, jag var inte riktigt på topp, kände i kroppen och i andningen, det är ju sommar på G och då brukar jag ha lite jobbigare i några veckor, man som orkar inte ända upp. Jag brukar ligga på en max puls på över 180 men nu hade jag 160 någonting, minns inte exakt. Jag försökte ge lite enklare varianter av det vi gjorde till en tjej hela tiden så mellan varven hann jag inte riktigt med. Men Antonia var otrolig, hon höll i det så jag kollade på henne var vi var då var jag med igen 🙂 Det är en liten utmaning att multitaska på scen måste jag säga!

Suttit med tårar i ögonen, Bosse Östlin från Glada Hudik teatern avled ju för snart två år sedan. Jag tittade på ett film klipp om honom Lova att aldrig sluta kramas, så underbart…. de gjorde en staty över honom, den mest troligt första statyn på en utvecklingsstörd person i världen. Han är så otrolig Per Johansson, han som leder dem i teatern… en fantastisk människa. Kolla här Lova att aldrig sluta kramas

bosse

Det är fantastiskt kul att jobba med utvecklingsstörda och jag har haft äran att jobba med dom i över 30 är, 34 år blev det i år. Varenda dag minns man någon av alla dom man mött, något händer och man kommer ihåg vissa personer, vissa uttryck, vissa händelser. Man har ju varit med ett tag så man har lite historia, hur det var under Vårdhems tiden, de stora dagcentran. Det var inte dåligt som många tycks tro, ja de var alldeles för många i samma villa, 8 stycken, det var ju klart det blev livat i luckan mellan varven. På dagcenter hade vi över 50 stycken som jobbade. Men det var en rolig tid på många sätt. Jag är lyckligt lottad som fått den åran att ha fått lära känna många otroliga personligheter genom åren.

Nä nu måste jag vidare, klockan 10 har jag pass, klockan 12 börjar Savannah ju jutsn, Rasmus klockan 13, nånstans där emellan blir det att fara och köpa nya foppa tofflor åt Alicia. De jag köpte förra året är för små nu och Mathilda berättade att hon så görna vill ha på sig dom men hälen hänger utanför. Efter det ska jag iväg och träffa en gammal Haparanda bo som tagit kontakt med mig, Bengt Thyni, han jobbade på Shells bensin mack, han minns mig från det jag var liten och hämta klistermärken och kepor från dom. Han ville träffa mig nu. Så det ska jag iväg på lite senare idag. Sen klockan 17 ska vi samlas på Lei Lani och tacka av Liisa som går i pension, helt otroligt…. jag har varit med och firat hennes 30, 40, 50 och 60 års dag och nu hennes pensionering… hur gammal är man alltså!!!!

Dagen är fullspäckad…..

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: