Pool!!

Sitter och tittar på ny pool. Vår är 4,57*91 cm och jag vill ha mer djup men mindre omkrets så jag har hittat några som jag gillar men priserna skiftar enormt. Det billigaste alternativet är på vidaXl pooler, men jag har inte hört talas om dom ens, vad är det, är det något som inte sedan håller i konstruktion? INTEX ska väl vara bäst när det gäller rörpooler ovan mark. Nå det är bara att glotta vidare. Så vår är till salu ifall någon är intresserad 🙂

Har inte tid att göra någon längre blogg idag, ska ner och köra igenom dagens pass, jag har tagit in hela nya blocket så jag måste köra igenom för att se att det sitter och hur det går ihop med resten! 🙂

Stormar ute, det har det gjort sen igår på dagen, nordliga vindar så det är kallt så in i bomben, jag börjar tro att sommaren glömt bort oss här uppe 😦

kallt1

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: