Föredrag!

Fan så ini hellvete kallt det är alltså!!! Igår tror jag att det var lite snö oxå. Vi får ingen sommar, solen skiner men det är ingen värme alls. Igår kändes det som om vinterjackan får komma fram en sväng, tog faktiskt på min lite tunnare vinterjacka en sväng.

Jag hade en lite annorlunda dag igår på jobbet. Vi startade morgonen med och hålla ett föredrag till ett gäng inom psykiatrin. Det har ju börjat dyka upp mycket bland diagnoser inom psykiatrin och det samma hos oss. Nu hade de en person med autism, så vi var och pratade lite om det. Vi har ju lååååång erfarenhet båda två Mervi har snart 40 år och jag 34 år och vi har jobbat i autist verksamhet i 24 år. Tänka sig vad åren går och jag är ju knappt 34 år gammal 😀 😀 Allt gick bara bra, vi fick sagt ungefärligt vad vi tänkt, ingen av oss är ju vana ”föreläsare” direkt! Vi pratade ur fåra egna erfarenheter, de vi lärt oss under årens lopp, våra aha upplevelser osv. Vi fick godkänt iallafall 🙂

Sen tillbaka till jobbet, jag skickade iväg det jag lovat arbetsstället vi var på, leta reda på dokument och annat vi använt oss av under åren. Väntar jag med sånt så hade det gått tre dagar och det hade sedan fallit i glömska. Men sen var det bara att börja med hemmadagen som skulle göras, föra mediciner för påfyllning, handla och vips så var den dagen slut.

När jag kom hem var det bara att föra iväg Savannah på sång/teater träning, de har uppträdande idag. For in på PMU, vår Loppis, de har verkligen Loppis priser och allt är rent och fint där. Lisen dök oxå in och vi tog en kopp kaffe med fika och tillhörande surr.

När jag kom hem och landade i soffan somnade jag som en stock!! Sov i flera timmar, jag var helt slut.

trött

När jag väl började vakna till liv och fyllde på med lite energi så kände jag mig pigg igen. Drog igenom nya Blocket av STRONG några gånger, det är ju dags för byte imorgon!! Spännande!!!! Jag gillar det nya blocket, hoppas mina deltagare oxå gör det 🙂

Ja ja nu ska jag iväg, starta dagen, koreosar ska sökas, har många roliga på G

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Jun 02, 2017 @ 09:04:11

  Anna du är den perfekta arbetstagaren. Väldigt lång erfarenhet och mycket ung. 🙂

  Svara

  • wiccans
   Jun 02, 2017 @ 09:29:06

   Tackar Anders men vete gudarna om man längre kan kalls mycket ung, när man har 13 år kvar till pensionen. Fast man känner sig ju som 25 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: