Skit väder!

Alltså vilket skit väder idag! Regnar och kallt, man kan nästan tro att vi inte får någon sommar heller. Nu hoppas vi på att det som är kvar ska bli bra ialf. De sägs ju att medeltemperaturen över året inte förändras så mycket. Och nu har det varit kallt länge så för att kompensera det så borde det bli varmt i sommar. Jag vill ha värme!!!!!

Gårdagen var full späckad av planering som vanligt. Zumba kids på morgonen, Savannah hade ju jutsu så det var föra och hämta där. Sen hade jag mitt uppdrag efter det så vi blåste ut till Seskarö och rantade runt där en stund. Sen tillbaka hem, käksa och iväg till Dennis och hälsade på. Jag har inte träffat Alicia på hela veckan. Och då måste man ju få gosa litegrann ❤


Hon är ju söt så finaste lilla Alicia ❤ Savannah är så duktig, hon älskar att leka och busa med henne. Hon säger alltid efter varje gång oh mamma hon är sötast i hela världen ❤

Hade ju tänkt hinna städa gojburar igår…. det hann jag inte! Nå det är ju tur att det är sån skit väder idag så då får jag göra det nu istället, det finns en dag för allt. Jag har lovat mig själv en zumba fri dag så det måste hållas. Det finns massor att göra i hemmet, jo helt sant alltså 🙂

Dessie blir tjockare och tjockare, hon ska ju valpa om några veckor. Hoppas att allt går bra bara sedan, så vi inte råkar ut för komplikationer. Det ska bli spännande och se hurdana valpar det blir. Jag menar utseende mässigt är de totalt olika varann så olika som de kan bli. Fast deras egenskaper och lynne är ungefärligt lika när man läser rasbeskrivningarna. De är båda starkar och tuffa raser, de är framåt och aktiva, de är friska och lever länge och är otroligt lojala sin familj och ägare. De har båda använts som vakthundar fast där är Larry är mer clownen och skäller, talar om när det kommer någon och Dessie den allvarligare, skäller till men hon skulle nog visa var skåpet ska stå om någon obehörig försöker ta sig in. Men just att de är otroligt lojala sina ägare märker man på båda två, de vill båda verkligen vara en fullvärdig familjemedlem, de blir båda sura som bara den och riktigt ledsna om vi går och lägger oss i soffan och de inte får vara med!

20170528_092317

Lite suddig men så här kan en morgon se ut om man glömmer och stänga dörrarna till ungarnas rum när man öppnar till hundrna. Rasmus tycker det är mysigt när de kommer och sover med honom så det är ingen fara så men han har så mycket grejer som Larry gärna käkar på, så man får smyga och checka till dom mellan varven. Och nu ser jag att en tredje familjemedlem tagit plats i sängen 🙂

20170528_093307

Ser mysigt ut va ❤

Ja ja nu ska jag starta dagen, jag hör att Danne hostar i källaren, han har vaknat. Larry kommer farande, han brukar ligga vid trappan och vänta på en när han hör att man är vaken. Fast nu verkar Danne ta sån tid på sig så han ledsnade att vänta och drog tillbaka till Rasmus.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: