Lördag

Känner mig utpumpad, behöver en vila! Idag kör jag kids passet, sen hem och städa Ellens bur, Danne får ta Tintins! Sen ska jag iväg på uppdrag i ett par timmar! Jag har dagen planerad återigen! Men imorgon ska jag bara LATA mig! Ska inte ens glo på en enda zumba koreografi!! Så det så!!!!

lat2

Körde STRONG igår, tog in den nya uppvärmningen, hade tänkt köra hela block 1 oxå men den satt inte riktigt. Det är enkla rörelser inte för det men de ska sitta perfekt till musiken. Och jag kände att jag inte kört tillräckligt för det. Nå nästa fredag blir det hela blocket. Passet gick bra för övrigt, vi var bara 4 men desto mer utrymme fick vi 🙂

3-3 ska alltså bort, nu är det officiellt!! Jag har diskuterat mycket kring det på facebook och ska dra det här oxå men just nu är jag inte in the mood. Tar det om några dagar, lovar. Politikerna är knäpp tysta, inte ett ord från dom. De svarar inte ens på frågor. Det tycker jag är mycket märkligt, det är fräckt och ofint. Här sitter de och bestämmer över folks liv och sen vägrar de svara på frågor! Helt fantastiskt alltså. Det ska driva igenom detta till varje pris, det handlar inte om att 3-3 blivit för dyrt, det kan inte deras egen fina utredning visat, det har blivit prestige i denna fråga, 3-3 ska bort så det så punkt slut! Ingen annan kommun i Sverige har det heller har jag fått höra. Vad har det med oss att göra? Nu har vi bestämt och nu är det så och VI kommenterar inte!! Så känns det just nu man tycker ju att de måste väl kunna stå för vad de klubbat igenom, kunna förklara sig utan ord som VÄL och TROR det var så! Men men vi får se var det här tar oss……

lat

Nä nu ska jag väcka Savannah och börja göra mig i ordning för dagens pass!

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: