Vilken rysare!

Alltså vilken rysare det blev av final matchen igår, Sverige- Canada och vi vann!!! 1-0 till Sverige i andra perioden, 1-1 direkt när den 3:e perioden startade, vi hoppade, skrek och gapade i soffan, jag och Danne. Matchen slutade i straffläggning, och i den vinner vi. Snacka vilken eufori när han tar sista straffen Henke, vilken otrolig målvakt han är alltså, som han fick jobba hela matchen. Hade vi haft någon annan i mål så hade det inte gått. Sen måste man ju säga att William Nylander är en otrolig spelare, tänk och han är bara 21 år gammal!!!! Vi skrek så att Savannah kom upp, sur som en ättika, jag försöker faktiskt sova och ni gapar så här, stackars barn. Hundarna drog från soffan, det var säkrare på golvet och när han tog sista pucken var vi hysteriska alltså! Vilken match!!!

Extra fint känns det ju att vi spöade finland förstås, vi bor ju ändå i gränsstaden och här har finn matchen alltid varit blodigt allvar! Folk som inte bor här fattar inte varför det är så. Finnarna blev 4a, ler lite här i smyg 🙂

Vilket otroligt väder det var igår, första dagen med värme kan man nog påstå. Vi var ute och joxade lite i trädgården efter jobbet. Vi har en hel del gamla stubbar som vi krossade, de var så ruttna, de såg fina ut och vi tänkte att detta går nog inte med spett men jäklar de flesta fick vi bort, någon tjurig en står kvar men den lär oxå fara i sommar.

Idag måste jag städa lite, dammsuga, fixa med tvätten, det ser inte riktigt klokt ut här hemma. Imorgon är det dags för både zumba kids och zumba. Jag har fått ta rätt mycket semester nu dessa omgångar jag haft på både Gold och kids. 2 gånger kvar med kidsen, sen en extra övning, uppträdande och avslutning den 17/6 och sen kan jag pusta ut ett tag ialf. Sen är det dags att planera sommar zumban 🙂

Ja ja nu ska jag starta dagen så det inte tar half förmiddagen bakom datorn, jag har en del att gå igenom inför morgondagens pass, sen väntar städningen 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: