Härligt ute!

Solen skiner idag igen, hoppas nu graderna oxå orkar hänga med. Igår tex var det jätte fint ute men snor kallt alltså! Just nu är det bara 2 plus på termometern så hoppas det blir lite varmare under dagen. Snöar, haglar gör det om vart annat hela tiden. Inget som stannar men fan så less man blir när det helt plötsligt är snöstorm! Men vad jag läst så är det så runt hela Sverige nästan.

Rasmus har tappat sin silverkedja igår, det var en tung länk, han var lite bedrövad…. men jag har en känsla av att den kommer tillbaka, vet inte varför men så känns det. Hoppas känslan är rätt för Rasmus skull, han gillade sin kedja och jag tyckte så synd om honom att den var borta. Han visade inget men jag såg i ögonen att han var ledsen över det.

Idag ska jag gå igenom koreografierna till morgondagens kids. Jag tar motionstimme och drar iväg med ungarna och tränar. Jobbar mellan 07-16,30 egentligen. Men läget är rätt lugnt på gruppis för tillfället så det går bog bra att jag tar ut min timme där.

Livet är lugnt just nu, inget som stressar mig i onödan, inget som oroar mig i onödan, lika bra att glida på vågen innan det dyker igen, för det gör det ju alltid mellan varven. Ja att moster gått bort är ju det som hela tiden dyker upp i tankarna. Även om vi inte hade så mycket kontakt så var det ju ändå moster, hon skulle ju finnas där. Jag har lagt till lite i gårdagens inlägg om mitt minne av henne, hur jag kommer att tänka på henne, det föll bort igår när jag skrev ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: