Sorg i släkten

Igår fick vi veta att vår moster Berit dött hastigt. Hon hade varit på väg med bussen och helt plötsligt sagt Aj mitt ben och segnade ner, hon dog! Från att ha varit hur pigg som helst till att bara var borta! Ofattbart! Jag pratade med min kusin Maria igår kväll. Hon sa att de har gråtit, de har minnats, de har skrattar och de har pratat väldigt mycket. Mattias, hennes bror och fru var hos henne och hennes äldsta son. De bodde grannar med moster, bara några hus emellan. Hon var som tom när vi pratade igår, det måste bli en enorm tomhet och saknad för dom. Vi pratade om mammas 80 års fest, vilken tur att vi hann alla träffas där. Vi hade en så bra kväll. Mamma var oxå så samlad när jag pratade med henne, det har nog inte riktigt sjunkit in hos henne, -tänk sa hon vad lite vi vet, jag trodde alltid att jag var den som skulle gå först. Usch stackars mamma.

20160904_082435.jpg

Moster och mamma ❤

Ha det bra moster, de väntar på dig på andra sidan ❤

Mitt minne av moster är att hon alltid var glad, hon skrattade alltid, hennes ögon var som sträck för att hon alltid skrattade och så sa hon när något var häftigt eller cool. -Gud vad knäschigt! ❤

Livet är bara till låns, jag tänker på mig själv, hur jag stressar fram. Jag har alltid någonting, jag hinner aldrig med något. Jag jobbar eller zumbar. Alla mina kvällar är uppbokade av något. Helgerna är fulla av jobb, är det inte jag så är det Danne som jobbar. Vi har för mycket djur för att ens kunna åka och sova borta en natt. Då måste vi ha någon som bor här. Tidigare löste det ju sig av att Dennis kunde sova här och ta hand om djuren. Men nu går ju inte det längre, han har sin egen familj nu. Jag kan inte lämna allt, hundarna går och ta med men sen alla katter och papegojorna! Man vet aldrig när någon helt plötsligt rycks ifrån oss. Jag måste bli bättre på att ta mig tid!

Alltså denna Savannah! Hon vill ha sitt rum repat, vi ska byta golv och tapetsera om. Hon har ett jätte fint golv och nya tapeter som väntar på henne. Hon har ett krav, hon ska hålla snyggt i rummet i 2 veckor. I 2 hela veckor, tänk va, fyyy fan vilken grym morsa hon har! idag när jag går in där är det tomma paket våtservetter och servetter med läppstift rester, mink rester runt hela sminkbordet, hon har inte orkat hämta en påse till papperkorgen. En jätte klädhög på stolen vid skrivbordet, 4 cardigans, 3 par skitiga sockar, sovplagg, t- shirtar, byxor osv….. för henne är det hemskt jobbigt att gå sträckan på ca 6 m från hennes rum till källar trappan och kasta ner kläderna där. Hon behöver inte ens gå ner med dem i tvättstugan! Nej det är enklare att knöla allt på stolen och med våld få in den under bordet så att mamma inte ser det. Under hennes säng ligger kuddar och filtar, garderoben med tusen väskor har jag inte ens öppnat, för i 500 av dom finns kläder hon använt hos kompisar när hon sovit över. Hon ids nämligen inte plocka upp väskan utan efter en månad säger hon att hon att jag slarvat bort hennes tröja som hon inte sett sen vintern typ. Då måste man ju köpa nytt!!! Dammsuga har de båda lovat sen förra sommaren, det blir inte gjort förrän jag säger till. Savannahs golv är full i hår både hennes eget långa hår och djurens, och damm som heter duga! Men nu jävlar är skräck morsan i farten, nu är det stopp på alla fronter. Jag kan ha ett stort tålamod och tjata mig blå men när tålamodet är slut då är det det och nu är jag less!!! Om en månad säljs det nya golvet och tapeterna. Hon får inte ha kompisar, inte gå till kompisar, inte en ny pryl förrän detta börjar funka! En av hennes kompisar fyller år på lördag och efter det är det sova över party men inte för Savannah, nope hon ska hem! Och detta hålls tills hon börjat få detta med det otroligt höga kravet ”hålla rummet någorlunda städat” börjar fungera!

Jobb på eftermiddagen, det är en föreläsning jag så jätte gärna hade velat gå på idag men jag jobbar…. faaaaan! Nåväl, det blir zumba på jobbet. Jag ska ha zumba chair till Servicebostaden och vårat gäng idag.

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Maj 11, 2017 @ 10:59:54

    Vila i frid älskade moster du kommer att vara saknad<3<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: