Kallt :(

Usch vad det är kallt ute alltså, ingen värme alls, kallt och rått! Enligt klart.se ska det iallafall bli varmare och varmare, så det hoppas man ju!

Idag blir det zumba av, 3 klasser håller jag idag, två kidsare och en fitness, alla efter varann. Det blir kanon det. Tur att jag har min pärm till stöd för minnet, det är ju inte det bästa nu när jag har så mkt på gång samtidigt. Fast bättre blir det, jag bara litar inte på mig själv. 98% av koreografierna kan jag men jag litar inte på att jag gör det 🙂 Så då är den som en säkerhet där nere på golvet, en snabb blick då och då att jag är på rätt spår. Jag har ont i mitt vänstra knä, det bråkar som fan med mig just nu. Men jag tror det är våren, det går från led till led, nu är handen bättre, jaha då hoppar det till knäet. Innan handleden var det fingrarna…. lite roligt att se vilken som är nästa led att tjaffsa med mig, fotleden har oxå bråkat under våren, den bara viker sig mitt i allt, liiiite taskigt om det är mitt i ett hopp! Nå väl det ger sig när värmen kommer.

Alicia var och hälsade på fammo igår. Hon blir alltid så glad när hon ser en, skrattar och vill i famnen. Hon åt här hos oss och sen käkade vi glass till efterätt. Hon är så himla söt att man kan nästan äta upp henne. Jag bara väntar till sommaren! Fammos egna lilla hjärta ❤

Funderingarna går runt runt, i huvudet, hur ska jag göra, vad ska jag göra, hur blir det? Jag bearbetar mig själv så mkt jag hinner. Ena dagen vet jag, den andra tvivlar jag på mig själv och det jag vill. Men men ibland måste man bara släppa taget och hoppa 🙂

Jag blir så glad när jag ser mina Goldisar och att de hittat till Fysioteket, igår igen var en av dom och körde ett dubbelpass såg jag på hennes facebook. Tänk va, jag tycker det är så härligt. Idag har jag flera av Goldisarna på mitt pass på Fysio, jätte kul.

Nä nu jäklar, det går inte att bara sitta här och drälla, nu blir det till att skriva klart det nya till STRONG och sen börja öva dagens koreosar, det är en heeeel del!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: