Villa fiber

Gud så skönt jag är ledig igen! Jag var så trött lördag och söndag kväll så det inte var klokt, vid 18 redan kändes det som om jag inte vet hur jag ska överleva kvällen! Så det ska bli skönt att vara ledig, inget extra pass heller……

Igår efter jobbet kollade jag igenom zumba låtarna, skrev ner två nya koreos, tränade på dom oxå. Skönt då slipper jag stressa med det idag. Idag ska jag gå igenom kidsens låtar och fitness. Börja kolla på den nya uppvärmningen och block 1 till STRONG, det är dags att börja byta ut där. Nu har vi kört detta sen starten den 24:e februari. Nå då har vi inte haft varje fredag, två av 6 jobbar jag, en har gått åt till påsken, så lite fler gånger har fallit bort. Men det börjar ändå kännas att det är dags att förnya sig. Så fast att jag är ledig så finns det massor att göra.

Ikväll ska vi iväg på nått spännande, Perh Trollsveden kommer till stan och vi ska dit! Ska bli roligt att vara med, får se om jag får någon kontakt idag då. Det fick jag ju sist. Då sa han till mig -Med dig finns allt möjligt, det är små knytt, troll, andar, katter i massor, jordfolk, alla samlas runt dig. och du har så roligt jämt, varför har du det? Jag ser att du dansar en hel del och du är som jag du dricker inte. Sen fick jag prata med vad jag tror var min morfar, alltså allt var så mitt i prick! Läs gärna mitt gamla inlägg så ser ni hur slående han var, det hittar ni HÄR

Håller på att kolla upp fiber. Vi hade bestämt oss för att ta Bredbandsbolaget men då googlar jag lite på dom och de har fått otroligt mycket skit på nätet, alla skriver om dålig service, de svarar inte på mail, det tar hur läääänge som helst att sitta i deras telefon köer (har ringt dom 08,30, satt i kö ca 15 min, de ska nu ringa upp mig), internet och tv som inte fungerar, de tar betalt för tjänster man inte tagit osv. Hittade två bra omdömen, resten var inget att hänga i julgranen. Var in på deras facebook sida, den var inte heller så positiv och ett ett standard svar verkade ges hela tiden. -Om du skickar ett privat meddelande med dina uppgifter så kollar vi närmare på ditt problem. Det verkade heller inte hjälpa. Det här hittade jag på TRUSTPILOT så de går definitivt bort, det är jag som måste ringa och fixa när det inte funkar och jag vill inte ge mig själv en hjärtinfarkt med ett sådan bolag, jag kommer att bli galen! Så jag avvaktar och ser….. fär se när jag blir uppringd då…. det har gått en timme nu.

Oh vad jag saknar Alicia, lilla fiiina sööööta glada Alicia

alicia

Ska kolla om de är hemma på eftermiddagen eller om de kan komma förbi här innan jag ska iväg ❤ Usch vilken dålig farmor jag är, jag har aldrig tid, har alltid något…..

Danne sitter och installerar mail servrarna på sin nya mobil och upptäcker att om man installerar jobb mailen på sin privata mobil att de har rätt att gå in i telefonen och fabriksåterställa den! Jag ringde upp och frågade om det bara gäller jobb mobilerna eller om det gäller alla. Och ja ansluter du in privata mobil på kommunens nät så måste du tillåta det. Det är ju inget vi gör säger han, nej sånt gör man ju inte för kul skull men tänk OM det måste göras? Nått jätte virus, nått hot om intrång. De behöver inte ens förvarna om det. Gissa vem som gick in och tog bort jobb mailen!!!! Hjärtinfarkt nummer 2 om de hade raderat min privat mobil!

Ja ja nu är det bara att sätta igång dagen

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: