Jaha det var det det

Vilken härlig dag det var igår, +16 grader visade termometern vad jag såg. Mari på jobbet sa att det hade visat +18 i hennes bil. Varmt var det iallafall. Snön for med rekord fart, från att ha haft minst en halv meter jämnt lager på baksidan för några dagar sedan, i torsdags var det ialf 30 cm och igår kväll när jag kom hem var det nästan helt borta. Helt otroligt vad det smälter när det väl sätter igång!

De två bilderna med snö är fotat den 29/4 alltså för en vecka sedan!

Körde mitt STRONG pass igår, det är bara så jäkla kul! Jag bara älskar det…. hmm men vilken zumba älskar jag inte? 😀 STRONG är verkligen något helt annat, det känns när man kört första blocket att hur tusan ska man orka till slutet och helt plötsligt är det bara slut säger mina deltagare. Och jag vet att så tänkte jag själv när jag körde första passet med Monika. Men det är så jäkla roligt, det ger otroligt mycket och redan efter ett par gånger börjar man märka att jag orkar mer, efter ett tag märker du skillnad på din kropp, den tonas sakta men säkert. Såååå kul!

Jag hade ju en depp i förrgår och livet kändes inte alls kul. Men jag började göra om tankarna och igår kom jag fram till att OM nu 3-3 blir uppsagt och jag inte gillar det arbetsgivaren kommer med så säger jag upp mig och börjar vikariera. Då kan jag välja vilka pass jag kan ta och zumba järnet så länge jag orkar 🙂 det ni!

Nej fan nu måste jag stressa, Zumba Kids den äldre gruppen startar idag och jag har lite att förbereda 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: