En otrolig dag

Vilken underbar dag jag hade igår. Jag var ledig… fast jag har mer att göra när jag är ledig än när jag jobbar känns det som. Solen sken, snön sjönk i rekord fart och jag hade ZUMBA * 3 igår! Gårdagens zumba gick kanon, jag har haft så otroligt mycket hela förra veckan och har knappt hunnit öva till den vanliga zumban. Utmanade ödet och tog två nya, det gick bra!!! Den ena fick jag en mindre bläcka på några takter men det var det enda!! Livet är en dans det håller jag med om.

Idag ska jag på körövning med The Lizz, köpa kläder med Rasmus, öva på de stora barnens koreosar, kolla in något nytt till nästa veckas vanliga zumba…. som vanligt är det mycket på tapeten 🙂

Ja ja detta ger inget levebröd att sitta här och knappra på tangenterna, det är bara att kicka igång dagen. Men kika gärna in på zumba bloggen. Har skrivit lite om går dagen i Zumba med Anna

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: