Sol, sol, sol

Härligt att stiga upp idag, full sol och 5 grader varmt, underbart. Man blir mycket gladare när det är fint väder.

Idag startar zumba kidsen!!! Huvva, är lite nervös inför det! Jag startar 2 små grupper idag och den stora gruppen blir på Lördag. De två små grupperna är fulla och bara 6 i den större men det är helt ok det. Då får man bra med tid för dom.

Det blir en hel del att göra idag, först öva igenom alla koreosar inför dagen. Har ju vanlig zumba på Fysioteket dag oxå. Har lite dit med som ska in!!! Jag har skit dåligt minne, undrar hur fan det ryms dit alltså. Jag har ju min pärm med stöd anteckningar, måste ha det, jag har närmare 50 koreosar som snurrar så det krävs en hel del! Men jag har pärmen, slänger ett getöga ibland när jag blir osäker, det är tyvärr ett måste! Jag hoppas bara mina zumbisar inte tycker det är allt för störande bara.

minnesproblem
Så här är det ofta för mig 😀

Ja ja nu är det mycket att göra, skrev salsa koreon nu i morse så nu är det bara att sätta igång 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: