Men va fan!

Stiger upp och det snöar, blött och tråkigt! Vi som ska göra lite framträdande på scenen idag under Valborgs firandet!!!! Jag är med i tre olika grupper, först med The Believers, sen med The Lizz och så avslutar jag med Crazy crew, med fysioteket, vi ska köra lite olika grejer. Ska bli kanon kul, hoppas det kommer folk, lite fler än 10 iallafall och tittar, vädret är ju skit trist…. till kvällen har de tom lovat regn! Nå vi får göra det bästa av det helt enkelt. Usch men jag är skit nervös alltså. Jag ska ju sjunga solo i Heavens on fire!!! Det är så länge sedan jag sjungit offentligt…. hoppas jag inte gör bort mig iallafall. Nå nå Lasse sa, jag har kul och det är huvudsaken så jag får hålla med Lasse i det. Vi har skit kul iallafall!!!

Jag tyckte så synd om Savannah igår, hon blev så ledsen. Hon köpte ju Dennis iphone S6 plus i tisdags, hon var sååååå nöjd. Igår slutade den bara fungera, den hade bara 1% i batteritid kvar och hon skulle ladda den, helt plötsligt blir skärmen grå randig och den bara lägger av! Den gick inte att starta efter det. Vi provade alla olika knep de skrev om på nätet, jag var in i den via kabel och gjorde alla uppdateringar man skulle göra men icke…. den förblev svart! Jag läste om The touch disease, det är ett fabrikationsfel som börjar visa sig när telefonen är ungefär 2 år gammal. Det är ett litet chip som släpper från moderkortet. Så det är nog det Savannahs telefon drabbats av. Nå tur att jag precis köpt ny mobil, Dennis tar tillbaka den andra. Hon är inte glad Savannah för enligt henne är Iphone bättre än samsung 🙂

Ja ja nu hör jag att min lilla fina älskling är vaken där nere. Alicia sover ju här, så nu ska jag göra välling och gå ner och mata, byta blöja och klä på henne ❤

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: