Äntligen sol

Oh vi har haft strålande väder nu i några dagar, solen skiner och snön smälter i rekord fart. Mycket har vi än, på baksidan går det upp till övre delen av staketet och där tycker jag inte ens det verkar sjunka! Det gör det ju, men det går sakta!!!

20170429_081629

På framsidan har det sjunkit rejält, visserligen har Danne kört med snöslungan runt staketet men mitten kullen har varit säkert runt metern hög och nu är det inte mycket kvar av den.

20170429_081700

Så det finns hopp om livet även för Happis borna!

Idag blir det jobb…. halva dagen bara, lilla fina Alicia kommer på besök och ska sova över hos fammo ❤ det ska bli så kul. Lilla älskade ungen, snällare än hon finns nog inte. Hon somnar vid 19-20 och sen sover hon hela natten! Tänk va vilket lyx. Hon är så himla söt alltså. Jag bara väntar att det ska bli sommar så jag får börja vara ute med henne och bada i poolen, bubbelbadet, leka på stranden och ha riktig sommar med henne ❤

Köpte ny mobil igår, nya Samsung S8+ men jag har svårt för nya mobiler alltså… de funkar ju alltid lite annorlunda och jag är alltid lika nervös att mina musik filer inte kommer med, att hela mitt liv inte kommer med över från den gamla till den nya. Jag är alltid sur och grinig när jag håller på med det. Danne frågade mig, varför är du arg på mig? Jag sa att jag är arg på den nya mobilen, inte på dig!!! Jag blir så stressad och allt brukar ju ordna sig för det, det gör det men jag hinner blir förbannad innan 🙂 Nu ligger den här och jag ska kolla igenom den gamla, mot den nya, finns allt, innan jag raderar den gamla mobben. Tänk jag hade 14000 sms i den gamla mobilen, det är ju helt otroligt alltså, 14000!!!

Nu måste jag stressa iväg, ska hinna reda ut håret, dra in det som petar ut, tvättade det igår och då är det alltid lite att göra, fast numer tar det inte ens i0 minuter, tidigare när jag hade egna dreads tog det 1-2 timmar efter varje hårtvätt att fixa dom. Men jag blir galen, gillar inte när det sticker ut hit och dit. Men det här är inget jämfört med hur det var då 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: