Börjar bli nervöööös

Vi ska ju sjunga på Valborg med båda körerna, först 3 låtar med The Believers och sen 3 låtar med The Lizz och jag sjunger bla solo…. usch och jag e ju inget vidare på det, jag sjunger hellre än bra! Nå va fan vi har ju kul iallafall! Sen har vi några låtar med Fysioteket, vi har inte hunnit träna desto mer heller!!!! Men men vi improviserar, det blir nog bra 🙂

Söker låtar på youtube och snubblar över Ultima Thule, de har genom åren påståtts vara rasister, nazister osv. Men de tar avstånd från det och säger att de endast är patrioter. I Sverige är det nått fult att vara patriot av någon anledning. Men lyssna på känslan i denna

Så bra! Man hör drängens strävan och när lördag kvällen kommer får man ta sig ett rus.

De fick sin stämpel och de har nog haft svårt att tvätta bort den…. om de nu ville det? Jag läste att de tog ett bidrag av BSS (Bevara sverige svenskt) när de skulle släppa sitt första album och där startade nog allt. Sångaren har avbrutit en spelning en gång bara för att skälla ut en nynazist i publiken. Hur trovärdigt det var vet jag inte, mycket är ju spel för gallerian och de är SD sympatisörer. Annars har det inte varit min typ av musik, gillar inte denna vikinga rock, jag tycker att budskapet om fosterlandet, krig och arbetarklassen, slitet i vardagen blir lite töntigt till slut. Men vissa låtar är bra och då tänker jag rent låtmässigt, INTE något annat.

Idag är det avslutning på Gold, 10 gånger har vi dansat ihop, det blir lite utlottningar, lite fika osv. Det blir alltid lite tråkigt att avsluta. Fast nästa termin är redan under planering. Nästa vecka startar kids grupperna så ingen rast, ingen vila. Det tar vi lite senare mot våren 🙂

Nej nu måste jag vidare, har mycket att ordna idag

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: