Haparanda ju jutsu

Vilken underbar dag vi hade igår. Först var jag kl 10 på Fysioteket och tränade inför vårt uppträdande på Valborg. Efter det for vi för att titta på Haparanda ju jutsus gradering. Idag var det bla Savannah, Saga och Theo som skulle göra sina graderingar. Det gick jätte bra för allihop. Dom har blivit så duktiga. Samuli som är sensei här i Haparanda är jätte duktig med barnen. Ami som i sin tur är Samulis sensei var här och gjorde graderingarna. Han har nyligen graderat upp sig, han är nu rankad 6a i världen, fatta vilken ära för oss att ha honom så nära. Den äldre gruppen åker ofta till Luleå där han bor och tränar med dom. De är väldigt aktiva i vår ju jutsu klubb.

När vi kom hem så kom Dennis och gänget hit, Jonte och Nette kom oxå förbi en sväng. Vi satt och pratade, drack kaffe/te och surrade. Sen var det dags för lite middag så vi drog till Milano, vi och Dennis familj. Efter Milano var vi till Jonte en sväng, kollade ormarna, de har vuxit enormt, jätte fina allihop. Jonte har beställt CBD olja till Gudrun, hon börjar ju bli gammal nu, virrig och har ont i kroppen. Så han ville ge henne några år till. CBD olja ska vara bra mot allt möjligt, så får se då. Vi tänkte börja ge till Ozzy oxå, han har ont i sin kropp det syns. De är ju båda två till åren komna, Gudrun blir 17 år i juni och Ozzy har fyllt 15 nu i April.

Idag blir det jobb….. blandade känslor inför det….. jag är inte så taggad kan man säga. Jag trivs med själva jobbet, våra brukare och schemat…. men resten kan man väl nu inte hänga i julgran! Men men så är det, jobba måste man så det är bara och köra på. Känner mig lite som Lucky Luke där I’m a OLD (istället för poor) lonesome cowboy…. ni vet han har gjort sitt och är på väg mot nästa äventyr.

luckyL

Mina planer inför framtiden är fortfarande igång även om de har grusats lite grann…. jag ska försöka göra det bästa av det iallafall.

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Apr 24, 2017 @ 07:39:27

    Va duktiga dom är ungarna<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: