Snabbt bara

Idag blir det en snabb blogg!!! Jag ska vara på Fysioteket om en timme, vi ska träna till Valborgs firandet 🙂 Sen efter det blir det att dra hem, hämta familjen och iväg till Petra, hämta dom och sen blir det GRADERING för den mindre gruppen i ju jutsu. Savannah är så nervös så det inte är klokt! Men hon är jätte duktig, hon kan det här!

Hade STRONG passet igår, fan så bra det gick!!! Det är så roligt, 6 tappra tjejer kämpade med mig på golvet och det gick hur bra som helst. Fredag är kanske inte den ultimata dagen men det finns inte så många andra tider att välja på. Och torsdag reserverar jag för Gold så där går det inte heller. Jag håller i fredag tills vidare sen får vi se. Men jag har ännu inte behövt ställa in passet. Jag har fått höra på av några att det inte är en bra dag, folk vill ta det lugnt hemma då. Men jag tänker så här, tänk och köra det sista, från 17,30-18,30 sen kan man komma hem, äta tacos, bada bastu och sätta sig i soffan med fredags myset och du har mycket tid kvar av kvällen!

Skönt att Anne och Ari fick frid, att deras smärtor äntligen är borta, de gick dagarna efter varann. Kanske de sitter nu där i sina nattskjortor och väntar att få komma in i världen brevid. Så beskrev någon det för mig som tror på återfödelse, vi dör, vi kommer upp i ett ”väntrum” vi skriver vårt nya avtal för nästa liv, hur vi vill leva det ,vad vi vill göra bättre, vilka lärdomar vi ska ta, vilka sorger och vilka glädjeämnen vi ska bära. Ni vet när ni får en deja vu upplevelse, ni vet när ni helt plötsligt känner att det här har jag gjort tidigare och man vet vad som kommer att hända, sägas precis, det är då ni vet att ni är på rätt väg på den stig ni själv bestämt. Just nu kanske de sitter där sida vid sida, pratar och kommer på att båda två har haft med Haparanda att göra, de kanske har gemensamma bekanta, de kanske skrattar och minns. Anne uppdaterar kanske Ari om Haparanda, för jag tror inte han varit hit sen han for för över 30 år sedan. När ”arket” väl är skrivet då släpps man in. Där är det ljust, roligt, härligt, sommar, där får man göra vad man vill, jobba eller gå skola eller bara vara ledig. Man är där så länge man själv vill. Sen när man känner att det är dags då ser söker man en gravid kvinna och bara väntar tills man får träda in i det nya livet.

Jag vet inte om jag tror på återfödelse, för mig känns det roligare att få vara en ande, någon som kan besöka de jag vill när jag vill, vaka över de mina. Som min mormor, hon sitter här nu sägs det och dricker kaffe med mig. Rätt bra att veta. Jag tror att både Anne och Ari hellre stannar på den andra sidan, för att hjälpa och göra hyss. De var full i fan båda två, levnadsglada och hjärtliga människor.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: