Fredag= STRONG

Underbart väder där ute till skillnad mot igår. Igår då jag steg upp var det snöstorm, inget som stannade, det for nästan direkt, lite ligger kvar på altanen. Idag är det full sol, ser härligt ut.

Gårdagens zumba gick inget vidare alls känner jag! Usch jag hatar när jag får bläckor, nå det mesta gick bra och utan problem men låtar som jag gjort nästan hela tiden…. bara pang…. en bläcka! Fan vad jag hatar det. Men det brukar bli så när jag övar nytt och det gamla är på väg ut, det får liksom inte plats där uppe. Nu är Gold på väg bort och kids på väg in. Nå det är bara och göra det bättre till nästa gång som för övrigt är den sista med Gold gänget för denna gång. Nya uppvärmningen ska övas till fitness, det samma med cooldown. Jag är inte så förtjust i den nya uppvärmningen… låt två är inget vidare i koreografi alls men gör om lite så det känns bättre.

Så ja nu ruskar vi på oss och vidare till nästa. Idag är det STRONG som gäller, inget nytt där än som tur är men jag måste börja titta på det med. Och det tänkte jag göra så fort jag kört igång kidsen. Då blir det att byta ut ett block i STRONG. Det är så jäkla kul alltså, helt otroligt!

Fredag idag, så skönt, det betyder STRONG, bastu, nötter och Vampire diaries i soffan. Snart är den bedrövliga säsong 7 slut, den var inget vidare men titta måste man ju. Jag tror jag är på avsnitt 15 så några kvar så är det sista säsongen på G och efter det får jag gå över till The Originals. ser fram emot det! Hoppas de återställer lite ordningen i Vampire D i säsong 8 för Mystic falls existerar ju knappt som det är nu…. Damon är helt väck, Stefan är jag vet inte bara överallt och ingenstans, Caroline har fött Alarics tvillingar o reser med dom?  Äh ingen vidare säsong detta. Sen har man börjat få se hur det är ”Om 3 år” i början av varje avsnitt, känns mysko och man tar inget av det som händer i nutid liksom till sig, irriterande. Man vet att Bonnie och Enzo kommer att ha ett förhållande och man väntar på det stora bröllopet mellan Stefan och Caroline…. Men hur fasiken orkar jag bry mig, det är ju en tv serie!!! 😀

Ja ja nu ska jag starta dagen, måste gå igenom mitt pass och hinna städa lite, har som vanligt en massa tvätt att ta hand om oxå!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: