Sover bättre

Gud så skönt jag har äntligen sovit mkt bättre de två sista nätterna. Det är så skönt att vakna och man är utvilad, jag har inte vaknat tusen gånger på en natt. Jag har sovit hela natten. Jag har ju gjort så innan jag ska jobba mina långpass eller morgon turer att jag tagit en citodon innan jag går och sover. Jag blir trött och jag somnar och det har funkat rätt bra. Men jag har tyckt att det är synd att slösa på mina citodon! Jag är jäkligt rädd om dom eftersom jag inte får dom utskrivna i det lättaste. Jag tar dom så sällan men ibland när jag har svår värk så måste jag… för att kunna träna, jo jag vet det är inte smart men jag har gjort så i många år nu och det funkar för mig. Det händer numer kanske en gång varannan månad. Men vad jag vill komma till jag har hittat något annat  att ta, Melatonin! Funkar klockrent! I Finland säljs det som kosttillskott, i Sverige på recept. Vi var och handlade i Finland här om dagen och såg det i deras hälsokost hylla. jag har hört om det tidigare att det används som insomnings preparat så jag tänkte att va fan det testar jag, köpte en ask 1 mg piller. Men du ska ta det när du väl ligger ner läste jag någonstans, inte medans du gör dig redo för sängen eller 1-2 timmar före sänggåendet som det står. Jag tar det när jag ligger ner och sen kollar jag lite tv, lite fb på mobilen men jag blir fort trött. På mig funkar det klockrent. Ni kan läsa lite om det här, det är en barnläkare som skrivit om Melatonin

Ja ja idag jobbar jag kväll så jag hinner gå igenom lite zumba innan dess. Jag har Gold på torsdag och STRONG på Fredag. Jag jobbar just nu med kidsen koreosar och nya uppvärmningen och cooldown till fitness passet. Hoppas jag hinner med allt i tid.

Strålande väder i Happis men vi har mycket snö ännu. Säger som jag säger varje år, det hinner aldrig smälta innan Valborg, det är bara 12 dagar dit så det måste bli sommarvärme för att det här ska hinna. Och det är det ju inte. Vi har ännu ingen värme att skryta med alls, 0 grader just nu men det var -4 när jag steg upp kl 07,30.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: