Måndag och jobb

Idag blir det jobb, S tur= jobba hela dagen ända fram till kvällen!!! Måste ha med mig en massa papper till jobbet, behöver gå igenom alla listor till kidsen ordentligt, kolla att jag sagt rätt tider osv. Sen behöver jag titta på en ny koreo till Gold gänget, börja kolla igenom STRONG programmet. Det faller fort när man inte kört och nu är det ju över en vecka sen igen, vi hade ju inget i fredags. Nå min kropp behövde nog vila lite så det var välkommet om än inte önskat.

Jag var och körde nya releasen av Body Combaten, så roligt, det är så jäkla kul med combat alltså. Jag kan ju så sällan i och med att jag och Nina nästan jobbar tvärt emot varann. Så när jag är ledig jobbar hon. Men lite då och då funkar det och då försöker jag passa på.

Fan var bastu ugn har gett upp, jag har inte fått bada bastu sen torsdag!!! Nå tur att vi har en ny ugn ståendes i källaren men vi hade inte tänkt sätta i den förrän vi repat bastun men nu hade vi inget val, den gamla gav upp! Tror vi haft den i över tio år och den har gått så gott som varje dag, kanske vila ett par dagar i veckan.

Nä nu ska jag börja göra mig i ordning för att dra till jobbet. Det här är vad som hamnar med mig idag.

20170417_090834

Gott och nyttigt!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: