Påsk middag

Gårdagen kom och den gick. Jag började vid efter 11 med efterrätten. Men fick avbryta hela tiden, Savannah skulle köras till träningen, sen hämtas och föra Rasmus, in på Coop och handla det sista. Det blev en liten stress där. Men efterrätten hamnade i kylskåpet och jag kunde börja med själva maten. Danne jobbade, han kom hem vid lite tidigare, han tog motions timme och lunch på slutet. Men han var helt slut efter att nästan inte sovit alls pga Larry natten innan. Så jag sa att det är lika du går och vilar en stund. 16,30 stod jag och gjorde salladen, 16,00 togs all mat ut från ugnen, Jonathan och Nette är ju vegetarianer så de har annan mat. Bröden åkte in en sväng i ugnen och sen kunde vi sätta oss till bords. Det blev en trevlig påsk middag, Alvas kille Allex gör sin debut i våra släkt middagar, Alexanders tjej Evelina jobbade och kunde inte vara med, Mathilda Dennis tjej har ju varit med några svängar nu så hon börjar bli van och Nette är numer gammal i gamet. Hon har hängt med sen de var tonåringar här, först som kompis och sen som flickvän ❤

Det var riktigt trevligt, vi åt, fikade och umgicks i några timmar alla, tillslut var det bara vi ”gamlingar” vi hade lite lite eftersnack innan oxå Tomas och Annika for hem. Jag hoppade i bilen och drog till Dennis, de skulle på bio med Alle och Rasmus, sista Fast and furious, så jag var med fina lilla gumman som redan lagt sig för natten och hade ingen aning om att mamma och pappa var borta. Inte ett pip från henne, hon sov som en stock hela tiden.

Kom hem efter 23, kollade lite tv med Danne och sen drog vi i säng, vi var rätt färdiga båda två efter dagen. Det är så härligt med släkten, alla barn, barnbarn, systrar  och sambosar ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: