Gaaah, Larry har gapat!!!

Jäkulens vilken natt, Dessie är i höglöp och vi har haft Larry instängd på lilltoan i natt. Ooo men gud vilket liv det varit på honom, han har ylat, skällt, gnällt och grinat!! Danne var upp en sväng och gapade åt honom eller vad han nu gjorde men jag hade öron proppar så jag hörde inte så mycket! Jag somnade iallafall men bara för att vakna till under hela natten av hans ylande.

Idag blir det stormiddag hemma hos oss, det ska bli så roligt! Jag ska när jag bloggat klart, ta min shake och sen börja med efterrätten, den ska nämligen stå ett tag. Och det är den som tar tid, resten går rätt fort. Sen ska jag städa i Ellens bur, ta bort pappret på golvet och stänga in henne faktiskt, hon får sitta och skita i buren under tiden vi har folk. Alicia springer hela tiden i hennes papper och jag vill att hon ska kunna vara fin utan att vi måste hålla henne från pappren runt buren.

Dennis var förbi igår och hjälpte Savannah med att tömma mobilen. Hon skulle sälja den igår och vilket tjafs på fb om denna mobil! Massor med folk budade på den men sen när jag skulle ha tag i den som lade det vinnande budet så svarar inte personen. Jag skickade flera meddelanden, väntade över 4 timmar, det sista jag skickade var att jag kommer att gå vidare i buden men väntar 30 minuter till på att han hör av sig, vilket inte skedde. Jag messade vidare bland budarna, men de två under svarade inte heller. Till slut svarar en kille som varit jätte intresserad av telefonen. Vi stämde träff på Coop. Då börjar han och tjafsa om en pytte liten fläckar som fanns på displayen i ena kanten. Den har inte funnits tidigare, jag bytte displayskydd på den några dagar innan och putsade den fram och tillbaka då borde jag sett dom. Jag var skit noga och såg till att det inte fanns hår under och så, jag fick ta upp den en gång för att det var damm under. Jag tror det lämnats en vattenfläck där eller att något blev fel med displayskyddet då jag tog upp det igen. Men då skulle han pruta ner den. Nej sa jag, jag har andra som är intresserade. När jag kom hem började messen hagla från honom, han hade flera bud. Jag vill ha telefonen skrev han men jag sa att jag har redan en annan köpare på den, han messade och messade, till slut var han uppe i det jag haft från början. Men jag sa att den är såld och det är den! Jag vet inte men jag tror han bara ville ha den billigare! Nå nu är den såld och till en arbetskompis och flera hundra billigare än vad den billigaste är på Blocket.

Jag har som sagt öppnat en till grupp för de minsta zumba kids ungarna och jag har två platser kvar sen är de oxå fulla. Jag fick en till anmälning i den större gruppen så det blir en grupp iallafall där med, skönt. Jag hade inte velat ställa in den för de barn som vill dansa. Men för liten grupp blir heller inte bra då de blir så blyga om man är för få. Jag tycker personligen att då hinner man ägna sig mer åt de barnen som är där och få en bättre sammanhållning. Men för barnens skull är det bättre med några fler.

Nu ska jag vidare i etern………

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Apr 15, 2017 @ 11:23:50

  GLAD PÅSK! Hela konkarongen, vi får också ett jäkla gäng som kommer och vill ha mat. Larry skärp dig! 🙂

  Svara

  • wiccans
   Apr 15, 2017 @ 19:57:22

   Glad Påsk till er med där nere.
   Påsk middagen gick bra, den var uppskattad. Härligt när alla är samlade ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: