Vilket ös!!!!

Jobbade dag igår, slutade efter 14, tog motions timme och lunch. Hem snabbt, packa i ordning väskan, påsk pynt och lite sånt, hopp i träningskläderna och iväg till Fysioteket. Nina och Sebbe kom oxå och vi pyntade lite grann här och där, marschaller på gården, fjädrar i huvudet och speglar inte bara i riset 🙂 Vi hade en massa små priser att dela och sålde tio korten billigare.

Vilken kväll det blev, otroligt!!!! Vi hade så roligt, vi instruktörer var riktigt på gång, Sebbe hade gjort en bra ordning på oss, The man himself först med spinning, det uppskattades av många fick jag höra efteråt, sen Nina M med Body Combat, efter det var det min tur att äntra scenen med ZUMBA, jag blandade från Gold och fitness. Körde Proud Mary som avslutning eftersom många älskar den och många har kört den med mig ”every now and then” som Tina själv säger i introt. Och vilket inferno, vi körde så det rök, mitt hår smet och var överallt, fick ingen ordning på det, folk var i extas! Efter mig hoppade Nina R upp på scenen, först körde hon några sh’bam låtar och efter det mage och rumpa, jesus så det brände och så avslutade hon med en underbar stretching, välbehövligt efter 2 timmars tränande, en perfekt avslutning!

Efter passet och utlottningen kom många fram och kramade och tackade, alla var lyriska, de hade verkligen haft en kanon kväll. Vi kan inte annat än tacka våra underbara deltagare, hälsa de nya välkomna och hoppas att de ska trivas med oss på Fysioteket.

Idag blir det städning, imorgon ska vi ha påskmiddag här för släkten, det brukar vi ha varje påsk. Det ska bli så trevligt, mitt gäng och Annikas gäng, det är oftast vi men ibland ploppar det in någon från Pians gren med och faktiskt några gånger så har även Bejan varit med. Rasmus har önskat maten, han vill ha kyckling i curry sås som görs i ugn så det blir det, till efterrätt blir det vitchoklad mousse med bär till 🙂

Ja just ja hölt på att glömma, vi fick ju äntligen äta CHOKLAD igår och som jag längtat och väntat. Köpte mig den nya pollyn, Kicks och påsk polly påsen, lite lös godis och 650 gr Nutella!!! Satte mig i soffan, började med Pollyn, njaäää inget vidare, dök in i lösgodiset…. nä inte det heller så gott som jag väntat mig… sist men inte minst Nutella….. som jag väntat och efter 2 skedar var det bra!!! Nä tacka vet jag mina älskade nötter, fortsätter nog bara med det 🙂 Somnade gott i soffan, Danne tycket vi var så tråkiga jag och Savannah. Vid 23,30 drog vi ner i källaren och somnade rätt fort! Kl 04 vaknade jag med ett ryck, en kramp på väg, jag flög upp i stående lovar på 2 sekunder och sen var det dags, krampen från hellvetet!! Min spray ligger färdigt på nattduksbordet så det var bara att spreya och sen vänta att den den släpper. Den kryper längre ner känns det som. Från början var det bara själva låret, sen blev det upp mot ljumsken, efter det tog den med sig insidan av låret, ner mot knäet och nu kändes det som om den var på väg ner mot vaden oxå!!! Det gör så in i hellvetes ont, tänk er att muskeln krampar ihop för full kraft och någon försöker samtidigt dra i sär den! sen är det inte fråga om 2 minuter, nej fan det ska ju naturligtvis hålla på en 5-10 minuter innan det släpper! Nå min spray hjälper otroligt mycket. Skit bra och finns i lite olika varianter på Fysioteket att köpa, klar värt pengarna

magnesium_oil_b

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: