Imorrn CHOKLAD!

Imorgon för jag äta choklad!!! Jag och Savannah slog vad på nyårs afton, ingen choklad på 3 månader. Men sen beslöt vi mitt i nånstans att vi förlänger till påsk. Jag och imorgon är det ju PÅSK! Det lustiga att det fört med sig att jag ätit betydligt mycket mindre av all annan godis. Jag har de sista tre veckorna varit extremt sugen på choklad, jag har gått och tittat i hyllorna och valt ut vad jag ska äta. men nu när det snart är dags så vet jag inte om det är så lockande heller! 🙂

Huj jag såg bilder på den 11 åriga flickan som dog i terror attacken i Stockholm, jätte söt tjej. Men jag kunde inte gå in och läsa om henne, det tar så i hjärtat att en så liten en ska råka ut för såna grymheter, att på vägen hem från skolan bara ryckas bort. Vila i frid Ebba ❤

Arbetet med zumba kidsen pågår för fullt, skriver koreos så pennan ryker, men nu har jag bara cooldown kvar att göra men den har jag hittat nu så det är lugnt. Men sen ska nya warm up in i fitness gruppen, en cooldown och en ny till Gold. Måste sen börja titta på ett nytt block till STRONG oxå, ni ser, ingen brist på sysselsättning här inte 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: