Ännu vinter

Lite lätt snöfall här på morgonen när jag stiger upp. Kallt…. eller jag kallt och kallt men ingen plus grader, det var -1 tror jag det var när jag tittade. Snön smälter inte i de graderna iallafall. Jag hoppas nu på SOL och plus grader så det sätter igång och smälta ordentligt och sen regn massor av regn så det sista oxå far! Men om vi tänker att vi brukar ha näst intill snöfritt till Valborg….. nja känns inte troligt alltså! Men så brukar det kännas varje år, nä i år hinner det inte men det brukar det göra på något konstigt vis ändå.

Vi var på syster ysteres 50 års partaj igår, det var bara ett vanligt fika med smörgåstårta och tårtor och annan fika, det var helt lugnt. Trevligt att träffa alla igen. Grattis Annika på den 50 års dag, den är egentligen idag ❤ Nu har vi ju tre småttingar oxå i släkten igen, eller egentligen 4 men Joel och Sussis lilla Lina bor ju i Stockholm.

received_1439415879412124

Det är så härligt att få vara farmor, då behöver man inte ta de där reglerna som man måste när man är förälder. Då kan man tumma lite iallafall på dom. Man får ju bara ta det där roliga, mysiga att bara vara med dom ❤

Mina planer för framtiden grusas litegranna. Jag vet inte riktigt var jag står just nu. Jag vet inte hur detta kommer att går. Nå jag ger inte upp än…. kanske det kommer något annat en vacker dag om detta inte blir av. Det finns en mening i allt 🙂

Imorgon ska jag ut på Nikkala skola och ha lite zumba med barnen där, det ska bli så roligt. Det är några månader sen jag dansat med ungar 🙂

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: