Semester

Idag har jag semester, jag har Gold ikväll och skulle egentligen ha jobbat. Nå skönt med en extra dag.

Alltså vilket kanon väder det var igår, en del sa att vi hade upp mot 10 grader varmt, det smälte utav bara den och snön sjönk rätt mycket tyckte jag. Hoppas det blir lika varmt idag för nu är jag less denna vinter!

Övade nya koreon igår kväll efter jobbet. Gjorde om den lite, tjejen som gjort den hade gjort ett jätte bra jobb men den behövde goldifieras litegrann.

Börjat planera för kidsen. Måndag hade varit en super dag för mig, men då är många barn upptagna med annat. Onsdag är det samma sak, torsdag går inte alls i Maj för mig och jag vill komma igång med dom så fort som möjligt. Så i helg blir det att skriva koreos för kidsen. Jag har en del att kolla upp innan först, att salen är ledig och så. Vi kan inte vara på Fysioteket, den salen är upptagen tiden före mig, det hade annars varit kanon. Men nu går det inte så det blir till att stressa på tisdagar!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: