En snabbis!

Ja inte av det slaget 😀 Nej en snabb blogg så här på morgon kulan, jag ska iväg och jobba om ett tag.

Alltså vilket pass igår, otroligt, de är så härliga mina zumbisar, vi sjunger, skriker, whoopar, tjuter, en massa stora leenden, alla ger järnet, det hörs att det är zumba! Sådan energi. Vet ni hur det är att leda ett sånt gäng? Det går inte att beskriva, dom är otroliga helt enkelt mitt gäng ❤

Idag blir det alltså jobb, torsdag har jag sem, jag har Gold på kvällen. Fredag är det dags för STRONG by zumba. Vi har nu fått en egen sida inom zumban, de skiljer den helt från vanlig zumba. Tidigare har det krävats att du har B1, dvs grund utbildningen i zumba. Men det är ju frågan om de 4 grund dansstilarna, marengue, salsa, reggaeton och cumbia. Du får lära dig känna igen takten, cua osv. Och du tar inte ett danssteg i STRONG och många har tyckt att det är helt bortkastat med B1 ef de inte tänker köra vanlig zumba alls. Så nu skiljs de åt, STRONG kommer att ha helt egen licens och du blir alltså bara SbZ instruktör inget annat. Rätt klokt när man tänker efter. Varför göra och betala en utbildning som inte ens har med det hela att göra egentligen.

Hade en taskig natt igen, sover dåligt alltid lite då och då men det är alltid innan S turen, har kartlagt det nu snart ett år. Nu vaknade jag kl  och var vaken över en timme. Somnade om men bara för att vakna resten natten med jämna mellanrum.

Mitt fiiina hår mår så gott, jag mår gott. Jag får mycket positiva kommentarer om det varenda dag. Igår var jag och handlade på Ica el om det var i förr går. Då hörde jag ett par stå och prata om min frilla, ser du vilket häftigt hår hon har sa killen till tjejen. Funderar på att sätta fast det i mitt eget sedan, odla eget, det är lite speciellt att ha egna…. men får se, det är det att det här oäkta är mer luftigt än ens egna och mycket mindre jobb! Åsa you proved me wrong girl, detta funkar hur bra som helst 🙂

CU

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Åsa Tornin
    Apr 05, 2017 @ 07:57:24

    Vad gäller hår har jag alltid rätt 😂😂😂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: