Äntligen ledig

Äntligen ledig igen, lördagen blev lite hektisk, först jobb, sen kalas, Saga fyllde 8 år, hämta högtalaren (vår nya till körerna) fixade med den, Lisen kom och jag visade henne, fixade överföringarna från vår gamla kör mobil till hennes mobil. Jobbade lite med spellistor och annat, puh nu var det gjort. Vi har tänkt göra det länge men det har inte blivit av!

Danne slutade vid 21, vi kollade en film, Flykten till framtiden, den var faktiskt rätt bra, man fick sina flashbacks fast inte lika mycket som jag trodde att man skulle få. Men den är helt klart värd att se. Bjuder på en lite trailer

Efter den gick vi och lade oss, jag somnade som en stock! Jag var så jäkla trött efter dagen.

Idag blir det till att jaga en ny koreo till tisdagens zumba, kolla en till torsdagen, STRONG behöver jag ännu inte ha nytt till. Men om några veckor börjar jag byta ut ett av blocken.  Japp och nu har nya ZIN skivan har kommit, landade imorse på zumbas sida så nu är det bara att börja lyssna igenom den och se om man hittar nått till nästa veckans zumbor, kuuuul 🙂

Solen skiner och det är minus 3 grader ute just nu, det blir en kanon dag i Happis idag ❤

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: