På fredag är vi stark

Kallt som fan igen på morgonen, minus 14 grader!!! Nu får det var slut på det här, snön far ju aldrig om det ska hålla på så här! Det är visserligen 0 gradigt på dagen och någon plus grad, solen skiner men det räcker ju inte om det inte blir varmare om natten. Just denna årstid märks att vi bor i ett avlångt land. I södra delen har mina kompisar lagt ut bilder på fb på blommor och hur ungarna hoppar studsmatta. Här ser det ut så här än…

Som ni ser, hoppandet är många veckor bort!!!

Zumba Gold igår, vi är en 30 deltagare varje gång, så underbart. Som en av de nya tjejerna sa igår, det är inte bara träningen och träningsformen, det är sammanhållningen i gruppen och så är det. Jag fick även en kram och beröm, – vad duktig du är!! Sånt är alltid roligt att höra. Man blir en till liten ”familj” på golvet. Det är så härligt, jag kan bara älska zumba ❤ Idag är det dags för det senaste inom zumba nämligen STRONG by zumba! Jag hade inget pass förra veckan, jag jobbade. Det gör jag även ikväll men jag tar motionstimma och rast så hinner jag och hålla passet. Allt för zumba 🙂

Så nu på förmiddagen blir det träning av passet och sen fixa här hemma, handling osv… allt sånt annat tråkigt som måste göras 🙂

Nä nu ska jag sätta fart i brallan

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Mar 31, 2017 @ 09:39:59

    Anna, vi hade -18 gr. innan vi åkte till jobbet efter kl sex på morron:) inge vidare…..

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: