Bytte tur

Jag har ju zumba Gold ikväll och jobbar egentligen kväll. Men vi har en dagtur fr 09-15 som jag kunde byta med, så skönt. Det blir dyrt när man ska ta semester oxå.

Det blir en snabb blogg bara, minus 12 när jag steg upp ef 06, huga sommar stuga, nu är det minus 9 så det stiger snabbt. Solen skiner och det ser ut att bli en kanon dag.

Ikväll alltså zumba Gold, imorgon blir det zumba Gold chair på E villan och STRONG by zumba på kvällen. Men tänkte att jag knatar över idag och kollar hur läget är på e villan inför imorgon. Har de arbetstagare på plats, ibland är dom jätte få där.

Jag har fått jätte mycket positiva reaktioner på håret, alla tycker att äntligen är Anna tillbaka, cool frilla, det där passar dig som handen i handsken har jag fått höra osv. Ja jag själv trivs förstås hur bra som helst 🙂 Ja ja nu ska jag strax iväg till jobbet!

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: