Ny frilla <3

Underbar morgon, solen skiner från en näst intill klarblå himmel, graderna står på minus 8. Det har nog varit kallt i natt, ser att det står -14 på klart.se. Det kan nog stämma. Men till dagen ska det vara i nollan. Hoppas hoppas detta är de sista minus graderna nu. NU får denna jäkla vinter ge sig, det är VÅR, det har inte Kung Bore fattat än verkar det som.

Jag var ju och fixade frissan igår hos Åsa, det blev såååå bra, så snyggt. Jag blev helnöjd. Alla har sagt -Nu är Anna tillbaka! De som inte sett mig i dreads tidigare tyckte att det där är ju du preciiiis!! Jag trivs och tycket det är skit snyggt 🙂 Stort tack till Åsa. Det säger nog halva stan 😀

wp-1490765938314.jpg

Hade zumba på Fysio igår skit kul som vanligt, nått solo och det irriterar mig, när de sitter hemma men sen blir det fel när jag är på scenen, inga stora grejer men ändå…. usch så irriterande!!! Men i det stora hela gick det kanon 🙂

Idag blir det att gå igenom torsdagens pass, kolla på STRONG, jag ska ha pass på Fredag. Hade ju inget förra veckan och det är lite känsligt i början så det behövs lite extra där.

Ok nu måste jag rusa vidare så jag hinner med allt jag planerat idag, hade tänkt vara färdig med träningarna till lunch, har en maskin på där nere, den ska hängas och sen ska nästa på, in med tvätt i skåpen och dammsuga lite. Danne har plockat bort allt onödigt tjafs i köket förra veckan och det har faktiskt hållits, så skönt!

CU

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Mar 29, 2017 @ 16:28:52

    Jättesnyggt:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: