Oh så glad

Vad skönt det känns idag, kroppen och huvudet har lite börjat återhämta sig från helgen. Men jag var mosig hela går dagen, låg mest. Alltså den tog helgen som fan på mig!!! Vid 18 tiden igår satte jag på mig mina nya fina hörlurar, powerbeats, så bra, och ett jäkla bra ljud!!!

PB3

Jag behövde höra lite härliga zumba beats och efter ett tag började livet återvända, kände att det började rycka lite i armar och ben. Ovh efter en stund hoppade jag upp och började dansa, zumba is really da shit!! Alltså zumba kan vända det sämsta av humör till att bara vara löjligt glad.

Uträttade lite ärenden igår och fick ett mycket positivt besked, så steg 2 är taget. Jag känner mig så på gång, jag vill bara rusa iväg och skrika. Livet är bra just nu…… hoppas det fortsätter så. Nå blir det lite byngler på vägen å får man försöka platta till dom eller ta sig runt dom, det finns alltid sätt att ta sig vidare på ❤

Jag på mitten!!! 😀 Sen är det ju hur man vill se på det hela.

bump4

Nu ska jag köra igenom programmet för ikväll och sen ska jag iväg 🙂

CU

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Mar 28, 2017 @ 08:51:13

  Nå nog blir det lite intressant att höra framöver vad du har på gång (vad det blir…). Lycka till 🙂

  Svara

 2. Pian
  Mar 28, 2017 @ 10:49:36

  ohh, tänk om jag hade hälften av din positivitet:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: