Så skönt

Oh gud vad skönt att denna jobb helg är över! Jag var totalt utpumpad när jag kom hem igår. Det var en otrolig känsla att få stänga dörren dit igår! Så idag går första dagen åt till att återhämta sig bara, imorgon kan jag börja lite och leva igen. Tacka guuud för 3-3! På tal om imorgon, jag ska till frissan, fixa frillan lite, det ska bli kul, ser fram emot det 🙂

Vi var och beställde ny högtalare igår till Studiefrämjandets körer. En med mycket ljud och mycket bas, lätt att koppla och du kan köpa en till om man vill och seriekoppla dom. Den kommer att bli kanon.

Idag ska jag liiitegranna kolla igenom koreografier, om jag bara orkar. Just nu är kroppen ännu seg som kola, musklerna ömmar, huvudet är vimsigt… men efter lite kaffe, lite fb och bloggen så är jag lite tillbaka skulle jag tro. Det är mina morgon sysslor och jag måste få göra dom varje morgon i min takt. Enligt mediumet jag var till så sitter min mommo med mig här om mornarna och dricker kaffe med mig. Kanske därför jag känner sånt behöv att få göra det…. för mig själv. Jag har en låt att göra om oxå så sen är jag redo för dagen.

Zumba fitness imorgon, Gold på torsdag och STRONG på fredag och lite jobb där emellan, underbar vecka som startar 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: