Lever jag?

Alltså vilka dagar de två sista! Började jobba i fredags, en rätt tung dag mellan varven. Jobbade ju 08,30-20,30 med en timmes rast på mitten! Var ganska mosig när jag kom hem. Men gårdagen tog nog priset! Blev ut ringd till 07,30, jag skulle ha börjat 12,15 (13 vi tar rasten före) det var VAB på jobbet och de fick inte ut någon. Nå bytte tur så jag började då. Jag skulle sluta kl 18 (19 med rast) Sen mitt på dagen så säger en av våra personal att han mår dåligt och måste gå hem. Jaha det var bara och sätta sig och ringa runt, han skulle jobba till 21,30. Först ringde jag våra egna 3-3 or de som svarade kunde inte och sen vikarierna, samma sak där, de som svarade kunde inte heller. Nå det förstod jag redan innan jag började ringa, det var den stora pimpeltävlingen i Torneå igår o många skulle dit. Jag hade inget annat val än att jobba på! Så strax innan 21 var jag hemma. Man kan säga att dagen var jääääävla lång! och sen har vi en rätt krävande gäst på korttids, du måste var skärpt, veta hur du svarar och vad du svarar, ett fel svar kan orsaka mycket. Jag kom hem och familjen bombaderar mig med frågor, jag kände bara neeeeeeej var tyst och fråga mig inte en massa konstiga saker, min hjärna orkar inte tänka längre!

överhettad

Köpte nya hörlurar igår, jag har ju behövt det länge. De jag har har ju gått sönder, bågen som satt runt huvudet gick av så jag kapade bort den och lämnade kabeln som gick inuti kvar bara. De har funkat att använda men de har inte suttit ordentligt, de har glappat och ljudet blev konstigt!

Jobb idag kl 13-22…. hur tusan ska man orka med det då? Känns hopplöst just nu att måsta gå dit, jag mår illa bara jag tänker tanken. Men men det är bara och suga tag i dagen och fara dit när det är dags. Ett leende på läpparna, håret på skaft och sen bara köra järnet.

Nä nu ska jag starta dagen…….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: