Tjohooo Fredag

Ja ja tjohooo eller inte, jag jobbar ju men det är fredag iallafall. Nåväl, det är skönt med helg i vilket fall som helst. Även på jobbet minskar kraven, inte lika mycket att göra, det är ju helg 🙂

Tänkte bara ta en snabb liten blogg, jag ska strax börja väcka Rasmus han har lite sovmorgon, sen måste jag fixa frillan och iväg, jag börjar 08,30. Men jag ville bara skriva lite om gårdagen, full proppad sal igen ändå saknades 5 som är sjuka, skadade eller annat. Vilket pass och vilket gäng!!!! Dom är otroliga mina zumbisar. Och äntligen kom jag ihåg att fota, jag brukar glömma det stup i kvarten men nu kom jag faktiskt ihåg att göra det 🙂

wp-1490336625947.jpg

Efter passet och jag tror några blev lite blyg och ville inte hamna på bild, men de flesta är med. Men när kameran åkte fram så blev det en klunga bak 🙂 Det är ett härligt glatt gäng som samlas varje torsdag ❤

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: