En gyllene dag

Haha där fick jag till det, jag har zumba Gold idag 🙂 Jag vet inte hur många gånger jag sagt det men jag säger det igen. Det är nått speciellt med Gold. Deltagarna ger mer av sig själv på nått vis även om många av dom går på fitness så blir det lite annorlunda på Gold. Kanske för att man är ute efter olika saker på olika sätt. På fitness vill man ha en ordentlig workout, det ska kännas även om det ska vara dans, zumba, ha kul. På Gold vill man oxå träna, man vill känna att det ger något men de är inte ute efter en redig fitness workout, där är kul och dans viktigare. Det blir mer avslappnat på nått vis. Jag älskar Gold ❤

Det blir ingen STRONG imorgon…. usch och fy och blä för det, jag tycket det är så jäkla kul att köra. Men men ibland måste man ju som kliva in på jobbet med. Och vi har lite speciellt i helgen, det kan bli en tuff helg!

Strålande väder i Happis, solen skiner och det är 0 grader. Nu ska jag ner och köra igenom mitt program och sen ska jag ut med hundarna och promenera på isen tror jag 🙂

Vi ses alla mina vänner ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: