Fredags mys….

Fredagsmys blir på Fysioteket idag, nämligen med STRONG by zumba!! Härligt, då känner man sig extra värd myset i soffhörnet sen. Fast för mig är det bara nötter och Fun light on the rocks men jag köper extra mycket nötter istället, naturella cashew nötter som jag sen själv saltar med Herbamare, skit gott. Och det vanliga står på menyn Vampire Diaries. Fan halvvägs in i 7:e säsongen och de har bara gjort 8!!!! En serie som jag kommer att sakna. Undrar varför den har fastnat så mycket hos folk egentligen? Jag har kollat många intervjuer både med skaparna och skådisarna och de är så ”vanliga” de delar med sig av vardagen, Julie Plec hon som är producent för serien verkar som vilken hemmafru som helst. Ingen av dom är styva i korken utan bemöter folk på ett bra sätt. Sen sa hon en gång under en intervju att de kom då twitter exploderade, de startade ett konto för serien och alla har sina rollfigurer där, de finns även på facebook på samma sätt. De klev in i folks hem på ett helt annat sätt än någon serie gjort förut, de blev ens polare. Så det kanske är en anledning till att så många i alla åldrar fastnat för serien. Nu ser jag fram emot att ta upp The Originals, spin off till The Vampire diaries. Jag har sett två säsonger men väntar att starta den 3:e tills att jag sett TVD klart. Blir spännande att se hur många av karaktärerna som gäst spelar i TO sen. Julie Plec sa i avslutnings intrevjun att Zach Roerig (Matt Donovan) kommer att gästspela, de har redan filmat och sen läste jag att det ryktas om att Candice King (Caroline) oxå ska göra det.

Men alltså vilket Gold pass igår!!! Otroligt, det kom över 35 stycken!!! Vad ska jag göra ifall det fortsätter att växa? Vi rymdes med nöd och näppe i aulan igår! Mitt mål med zumban, att alla ska ha testat närmar sig. Alla vet åteminstone vad zumba är. Sen att jag kan inspirera och få folk att fortsätta är ju klart ett stort plus. För jag vill att så många som möjligt ska kunna känna glädje´n att röra sig. Att känna att detta ger mig något. Jag tittar bara på syrran, Pia. Hon har svår reuma och hade hon inte varit igång på det viset hon är idag så hade hon nog varit stel som en pinne. Hon började zumba när jag startade som instruktör. Och nu går hon på lite av varje, kul va. Så bra jobbat av Pia ❤ Berättar mer om gårdagens pass i ZUMBA BLOGGEN

Idag är set alltså STRONG by zumba som gäller. Så jag ska strax ner i källaren och gå igenom kvällens pass. Jag gör det inför varje pass jag har, går igenom allt. Mitt minne är ju inte det vassaste i stan. Så jag behöver mycket träning men ser det som ett plus, det blir dubbelt upp för mig 🙂

Fans jävla snö, nu kom det mer i natt…. plogbilen svischade förbi så efter träningen så blir det att plocka fram snöräven och släpa runt den några varv…. usch I hate SNOW!!!! Och NEJ jag ser det inte som ett träningspass, jag ser det som en bestraffning från hellvetet 🙂

CU

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Mar 17, 2017 @ 11:04:20

    Tack Anna<3. det är tack vare dig som jag tränar. Jag håller med dig fullständigt, hade jag inte börjat röra på mig så hade jag nog varit rätt så dålig idag. Nästa vecka kör jag på igen så det ryker……..:)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: