Spöket lever… utan dreads :)

I’m alive!!! Det var några dagar sedan jag bloggade. Men har jobbat varenda morgon och igår hade jag extra. Satt och bloggade med mobilen igår på jobbet men då hittade jag inte publicera knappen hur jag än sökte så det blev inget av det.

Var och sjöng med The Lizz igår. Det är riktigt kul, helt motsatt till allt zumbande. Känns skönt att blåsa ur hjärnan med lite good old rock n roll… fast vi sjunger ju glam rock 🙂 Jag har inte alltid tid att vara med men då jag har så är det skönt att få sjunga, jag tycker ju om det.

Idag är det Zumba Gold på menyn, underbart, så roligt. I just love it. Jag kommer att byta en låt idag och jag tror jag tar Firehouse från Fitness och gör om den lite. Ska prova det idag. Jag har lite idéer där.

Beställde ju lite nya zumba kläder och skor, bla STRONG pants och linne och lite annat!!! Så snyggt!! I just love zumba wear!

Jag skulle behöva klippa mig men jag funderar ju lite på lite vår och sommar frilla…. jag har pratat med en viss liten kort och jävla mycket hår kvinna för ett bra tag sen om detta så om hon har tid någon dag. Jag är färdig rakad när jag kommer 🙂

Det här är vad jag tänkt….

Den här frissan.. fast inte så många och inte ända ner i nacken, utan man slutar liksom mitt på bakhuvudet… eller skulle det vara snyggt att ha ända ner… man kunde smalna av det liksom…..

78d461d368eb9234b94caace6b460133

Och sen inte så helrakat, utan med liiite mer hår, som hon har

1f984ff9497818f0e9d7d05817a2bfe3

Klonade lite, det blev så här 🙂

sammansatt

Det blev inte så bra men ni hajjar 🙂

Och sen vill jag inte ha så tunna utan mer denna tjocklek

8c7076efe074737799de37216589cf09

Skulle vara häftigt över sommaren. Jag har saknat mina dreads sista åren. De hade galant varit ner till rumpan idag om jag låtit dem vara….  Men sen med all träning har jag svårt att ha huvudet fullt. Jag duschar ofta 2-3 gånger om dagen, det beror på hur mkt jag tränar. Jag blir dö svettig från huvudet och ner så håret måste tvättas ialf sköljas. Dreads måste torka annars luktar de lovikkavante om dom. Men jag tänker så här…. om jag bara har uppe på så blir de inte lika svettigt plus att det är inte så många att föna torrt flera gånger om dagen. Jag ääääär så sugen på detta. Men en viss person i min närhet sa -Anna du är för tusan 50 år inte kan du har så!? 😦 Vad tror ni om min idé? Måste bara avsluta med de snyggaste dreadsen ever alltså….

dread-locks

Nä nu ska jag träna lite…..

CU

 

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. anders
  Mar 16, 2017 @ 15:51:41

  50 år! Nå skit samma vad man är i för ålder, känner man för något så är det väl bara att köra. Ja kanske med några undantag….Kör du!

  Svara

 2. Åsa Tornin
  Mar 20, 2017 @ 18:43:50

  Man är ALDRIG för gammal för dreads. PUNKT 💪

  Svara

 3. Åsa Tornin
  Mar 20, 2017 @ 18:59:47

  😂😂😂 är den korta hår kvinnan jag 😂😂😂😂

  Svara

 4. Carina
  Feb 20, 2018 @ 11:10:06

  Jag skulle så gärna vilja ha dreads och är 43 år. Min man o alla runt mig säger att jag inte kan ha det.

  Svara

  • wiccans
   Feb 20, 2018 @ 16:19:26

   Jag har dreads och är 52 år@ så hälsa din man o de runt i kring dig att det går mycket bra att ha dreads 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: