Omgjort igen!

De gör om här på WordPress…. nåja det har sett likadant ut länge men den sista tiden har det varit flera förändringar, kanske därför det gått så segt. Gillar det nya utseendet måste jag säga.

Idag blir det jobb, känner mig trött och har inte någon riktigt lust alls, har lite ont i halsen, ont i huvudet, skulle helst ha stannat hemma idag. Men jag vet att det är kris på jobbet, de har inte fått ut folk och detta är en helg som kräver folk i massor hos oss. Hoppas de fått ut överallt då. Danne är oxå sjuk, hostar och snorar som bara den.

Har surfat här på morgonen, hittar så många bra koreos, nu är det bara att välja på. Jag skulle ha så många pass att köra men tiden räcker inte till. Men man vet aldrig kanske jag gör något av allt detta, vi får se 🙂

Vädret är fortfarande härligt, minus 6 när jag steg upp för en timme sen, lite gråare idag än vad det var igår men vi får väl se om det blir någon sol idag.

Idag är jag trött i mössan, jag har inget vettigt att blogga om egentligen så jag tror jag avslutar här. Vi ses om två dagar, imorgon har jag tolv timmars passet och då brukar jag inte hinna blogga under den dagen…. ja tisdag har jag morgon så får se om jag hinner alls där heller…..

CU

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: