Stel som en pinne

Underbart väder idag igen. Solen skiner och bara några minus ute. Det blir en kanon dag. Vi hade ju tänkt gå på marknad igår men det hanns inte. Vi kommer ut alltid i sista minuten, upptäcker att plogbilsjäveln dragit upp stans snövall vid oss… ja överallt förstås. Tjock som fan, det var bara och börja skotta. Jag och Savannah försökte göra det så snabbt vi kunde, men den var så kompakt så vi fick ta den bit för bit. Sen hölt jag på bli överkörd oxå, jag gled ut på gatan med full plog. Tur att det var Minna som kom så i och med att hon saktade ner för att hälsa så hann svänga ut. Av allt det märkte jag inget jag var redan förbannad över snön. Hon ringde mig sen 🙂 Snön och jag är inte vänner, förra året halkade jag ju så jag slog upp plogen i näsan. Jag tror jag knäckte den, jag hade ännu ont på sommaren och det knakade när jag tog på den. Den är än idag lite små öm.

Ett underbart STRONG pass igår, det gick kanon!!!! Tror vi till slut blev 9-10 deltagare, det kom någon obokad oxå. Systrarna kom inte, Pia var och förberedde för Furön och Annika åkte till Boden med Tomas, saknade dom som lite moraliskt stöd. Men nu börjar det gå, passet. Och det är så skönt att inte behöva jaga nytt varenda vecka. Detta håller jag nu ett tag. Sen byter man ut ett helt block. Två av de nya tjejerna sa att det här va ju militär träning 🙂 de lovade komma tillbaka så hoppas det. Så är det ju alltid när man är på nya pass. Det känns tufft i början men det blir bara bättre och bättre ju mer man gör det.

Jag är själv stel som en pinne idag, jag har nog stretchat dåligt, det känns som om skinnet är för litet, det räcker som inte till till nacken 🙂

Danne vaknar och är kanon förkyyyld!!!! Fan ännu det! Ingen förkylning här inte… jag proppar mig med Esberitox tills att allt är över. Jag har ätit 6 om dagen, nu tar jag 4. Och än så länge har jag motat Olle i grind. Jag har ju känt av halsen ett par gånger men det har inte brutit ut, puh!

Nä nu ska jag köra igång, ska hinna träna de nya låtarna till fitness passet innan vi ska iväg på marknaden tänkte jag…. men jag har märkt att jag tänker göra otroligt mycket och helt plötsligt så kommer nått i vägen och jag får ändra planen… jag är nog lite tids optimist 🙂

CU

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Mar 13, 2017 @ 10:42:40

    Åhh, va gullig du är som saknade oss systrar…..<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: