Härligt väder

Oj vilket härligt väder vi har i Haparanda idag, full sol och minus 4 grader. Det är lite annat än vad det var igår! Jag tänkte om jag skulle ta ungarna med mig och gå på marknad idag. Det är ju lite tradition att gå på den fast jag har inte varit på flera år måste jag säga.

Efter att ha bloggat så drar jag ner i källaren, STRONG på tapeten, jag har pass ikväll. Det ska bli så kul. Jag kände att gårdagens pass inte gick så bra. Jag och marenguen är inte överens, den brukar gå bra men igår blev det vad som helst! Och jag blir så arg på mig själv när det blir så!!! Den får jag byta ut nästa vecka, vad skönt och slippa den, vet inte varför den krånglar för mig. Sen är det en till som liiite krångel med ibland, men den går ialf oftast bra.

I natt har jag sovit som en prinsessa, vaknade till några gånger mitt i natten men det är jag van vid men blev inte vaken som jag brukar utan somnade om. Danne får och jobba kl 07 och jag steg upp 08,30 först! Sköööönt o sova 🙂

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: