Snö och snö….

Nu har det fan snöat konstant sen igår eftermiddag, det kommer inte så mycket, men det kommer så det räcker!! Nu får det fan vara nog, för 3 veckor sedan hade vi hur lite som helst. Det kändes som om när det väl börjar smälta så går det på typ 3-4 dagar så är det borta. Men nu! no chans! Nå det är pudersnö som kommer inget tungt och blött så det är mycket luft i snön så då far det fort oxå. och vem säger att det inte kommer tung blöt snö med inom kort, det är ju Norrland så ingenting är omöjligt! Usch vad trött jag är på snö!

Jag var och sjöng med The Lizz igår, faaaan vad kul det var. Det är alltid kul att vara med och sjunga när man varit borta länge. Zumban tar så mycket av min tid så jag hinner inte vara med så ofta men nångång då och då och då är det extra kul. Jag har ju sjungit Love it loud men nu är Krista på den så Lisen bad mig fundera på en ny. Jag har länge tänkt på Heavens on fire men inget vågat ens testa, det går inte att ha för tunn röst i den. Jag oroade mig för att jag inte räcker och i den andra delen av versen är det lite tufft. Men nu tänkte jag att va fan jag testar och det gick bra, Lisen och Anki tog den andra delen. Men i och med att vi inte har mickar så får man sjunga rätt ”hårt” just i den så rösten tog fort slut, vi körde den 3 varv tror jag och i det sista var jag rätt mosig i halsen. Men då är låten ny och man är ovan, det är som att köra med vikter, byter du övning för du träningsvärk.

Idag är det zumba Gold, oh vad jag längtat, när man tränat hårt länge så känns det genast att hallloooo var är all träning när man tar det lite lugnare. Jag har försökt spara på kroppen nu de sista två veckorna, inte så hårt som jag kört nu den sista tiden. Jag känner att mina axlar och skuldror tagit stryk av all träning inför Strong. Jag skulle behöva hederlig styrketräning oxå just för att inte lederna ska ta så mkt stryk. Men var ska jag klämma in det??? Hittat en härlig salsa till fitness passet och letar nu efter en bra koreo till Despacito, har kollat lite här och lite där i ett par veckor men inte fastnat för någon än. Men det löser sig, annars gör jag en av flera olika, det har jag oxå gjort.

CU

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: