Gjort om lite

Under gårdagen hände mkt! Det var full rulle i princip från det att jag steg upp. Efter alla morgonsysslor for vi iväg på IKEA och köpte en ny byrå. Jag har länge tittat på högen av zumba grejor!! Den har inte sett fin ut. Jag har försökt hålla ordning på min lilla hylla men det har inte lyckats allt eftersom zumba joxet blev mer. Men nu så nu är det ordnat som det ska

 

Lite bättre eller hur.

Dannes systrar var oxå här igår, Digge var med. lilla underbara Digge och sen hade Vivvi köpt en ny en Engelsk bulldog, så sööööt! Men envis verkade den vara som bara den 🙂 De var och rände på stan och vi var ”barnvakter” åt deras bebisar.

Var till ett medium igår, pricksäker var hon utav bara den. Otroligt duktig! Jag hade en del frågor som jag undrade över och de fick jag oxå svar på. Så jag vet vad jag ska göra men törs jag?! Fick svaret att lämna min komfort zon, det som är tryggt och känt, ta steget ut! Min mormor kom fram och berättade en massa saker om mitt liv och hur jag är, vad jag gör, om mina barn. Om att hon är här med mig hela tiden. Hon sa att jag lever i för hög fart, jag måste börja bromsa, man kan inte tacka ja till alla, så sant mommo lilla, jag har känt så starkt den sista tiden. Kanske är det hon som påverkat mig att börja säga nej.

Steg upp och det var återigen -17 grader, brrrr, en kall natt verkar det som sagt varit. Nu är det strax off to work! Måste fixa frillan och sen dra iväg 🙂

CU

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Mar 06, 2017 @ 09:03:13

  Klart du vågar 👊 Vi lever bara en gång 😊 KÖR 💪

  Svara

  • wiccans
   Mar 07, 2017 @ 08:11:39

   Ja eller hur Åsa så är det. Men det är ju bara det att man har huslån som ska betalas och av zumba blir man inte så rik direkt! Men jag ska fundera och räkna på det 🙂

   Svara

 2. wiccans
  Mar 06, 2017 @ 16:26:59

  Ja Åsa jag försöker ju intala mig det men faaaaan så envis hon är den där Anna 😃😅

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: