Gala kväll

Klev upp rätt tidigt igår, var redan uppe strax efter 07. Jag gjorde mina morgonbestyr, skrev en koreo. Sen satte jag igång med städning!! Toan storstädades, så skönt att ha fått det gjort. Savannah for till Pentheikki, Pelle Och Miranda är här så hon for dit och umgicks hela dagen. Efter att ha fört ut henne så for jag hem och kastade lite färg i håret. Hann vila en skvätt innan jag började göra mig i ordning för kvällen.

Det var riktigt fint på den nya restaurangen i stan Zenzei heter den, de har verkligen satsat där. Jag hoppas nu att Haparanda borna väljer att fara dit oxå för att äta, festa och umgås. Det var riktigt mysigt. Galan var jätte bra, bra mat, sushi till förrätt… som jag inte äter men jag åt vårrullarna 🙂 sen var det buffé kyckling av olika slag, kött, ris och såser. Efterrätten, ja den var den de misslyckades med, det var nån pannacotta som inte smakade något och kändes som du åt äggvita! Men i övrigt KANON! Dom hade gjort jätte fint, jag var riktigt impad av allt. Anne Angeria som konfrensier, vad kan gå fel? Nada! Hon och Krista hade ett litet uppträdane. Raj Raj band spelade, de är ju bra, ett jäkla drag på gubbarna. Sen var det disco lite senare! En bra kväll helt enkelt 🙂
Årets bästa service- Systembolaget
Årets landsbyggds företag- Hulkoffgården
Årets nyföretagande- Yoga mind and soul- Lisa Huhta
Årets Haparandabo- Janne Lind- Mycket välförtjänt
Årets bästa affär i Torneå- Tornion akku (tror jag dom heter)
Årets företagare- Tony Rovanperä och Bilskadeverkstan

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nä nu ska jag starta dagen, en shake, fixa frillan och sen ska vi på IKEA en snabbis 🙂

CU

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: