Härligt väder!!

Det ser ut att bli en underbar dag idag med. Solen skiner, minus 7 grader kl 07 så det lär bli kanon till dagen. Savannah ska till Pentheikki, Pelle och Miranda är där. Men innan det ska hon på ju jutsu träning. Det är nu två veckor sedan, de var ju inget förra veckan för klubben var i Luleå.

Sportlov nästa vecka, vad skönt då behöver inte jag heller stiga upp så tidigt. Då kan man sova de dagar jag inte jobbar till jag vaknar 🙂

Vi har börjat sätta Gudrun på toan på nätterna, stackarn är ju lite senil. Hon har alltid varit rumsren men som jag skrev i veckan så började vi hitta kattskit på kuddarna i soffan!! Mindre fräscht alltså :/ Men nu sen vi börjat stänga in henne så har det inte varit nått. Hon har mat vatten och sin säng där…. ja den sover hon inte i mer men däremot en bit från min gamla yoga matta går ypperligt bra tycker hon. Sen sover hon bara hela dagarna. Får se om hon upplever sin 17 års dag i Juni, just nu känns det tveksamt faktiskt. Perioderna då hon är piggare blir kortare och kortare. Stackars lilla flickan, hon har ju hängt med mig ett bra tag nu. Ozzy blir 15 år nu i April och mår rätt bra än. Haltar lite när han går uppför trappor eftersom han har har ont i ett bakben men annars mår han bra.

Jag försöker ju hålla stilen enligt Forever livings F 15 box och det går rätt bra. Sakta men säkert minskar måtten, vikten och jag lär mig äta lite bättre och framför allt oftare. Så fort jag slarvar blir jag så där uppblåst igen. Man ser att det verkligen har effekt. Så det är bara att köra på. Äter mkt mer frukt och grönt nu, jag är inte ens sugen på sött mer. Fet mat är oxå något jag börjar ha svårt för. Jag vet inte när jag ätit en scans hamburgare sist. Danne gjorde de där tjockare köttigare biffarna här om dagen men jag åt halva sen började jag må illa. Syrran Pia kan vara så otroligt mål fokuserad när hon sätter den sidan till. Säger hon att nu ska jag gå ner si eller så mkt så nog jäklar gör hon det. Hon är betydligt envisare än jag där.

Idag ska jag och Pia på företagsgalan, det ska bli så kul! Klockan 18 samlas vi för mingel och sen kl 18,30 börjar middagen. Och den varvas med pris utdelningar, lite show, Anne Angeria är konfrensier så det lär bli roligt! Jag försökte verkligen få med mig Danne men han total vägrade, det hade varit roligt att gå ut och äta med honom oxå. Men han är lite dålig på att göra det jag vill eller tycker är kul. Som att ens komma och titta när vi har zumba uppvisning nånstans faller inte heller honom riktigt i smaken. Nåväl han ser ju på facebook vad jag gjort! Men det ska helt klart bli en rolig kväll, jag ser verkligen fram emot det. Det blir på vår nya restaurang Zenzei, så vi blir premiär gäster 🙂 På måndag har de annars officiell öppning.

Hade mitt andra Strong pass igår. Det är så himla kul och tiden går så fort, ett tu tre är man i det sista blocket. Jag kände av att jag inte är riktigt frisk, det var lite små tungt mellan varven. Jag har ju haft lite ont i halsen och i öronen men jag har motat Olle i grind som vanligt. Esberitox och min nya vän Panodil pulvret som du löser upp i hett vatten. Vet ni hur bra det är, inte så värst gott smakar svartvinbär men någon annan smak slår igenom. Men bra är det iallafall.

Nu tänkte jag ta min shake, kolla lite fb, ta ner en ny salsa till Fitness passet. Jag måste sen oxå bestämma mig vad jag ska byta ut på Gold. Nästa vecka ska det inte bytas än men veckan därpå ska jag börja byta ut låtar. Det är en hel del bakgrunds jobb som man kanske inte tänker på. Jag letar ständigt nya koreografier, jag skriver ner dom, sen en hel del träning på det, själva passet är den minsta delen i det hela fast den absolut roligaste 🙂

CU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: